Retur produse

Conform OUG 34/2014 , clientul are dreptul de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legislatia in vigoare se aplica doar clientului „Persoana Fizica”, denumit in continuare „Cumparator”. Magazinul nostru online va fi denumit in continuare „Vanzator”.

Intrucat OUG 34/ 2014 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp, Vanzatorul impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur. In functie de starea produsului returnat, Vanzatorul isi. rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati pana la 100% din valoarea produsului.

Daca doriti sa returnati un produs ori sa schimbati produsul primit, va rugam sa ne contactati:

  • telefonic la numarul de telefon afisat pe site. Preluam apeluri telefonice zilnic, de Luni pana Vineri, exceptand sarbatorile legale, in intervalul orar 10:00 – 17:00.
  • prin adresa email office@seif-arme.ro

Termeni si conditii de returnare

1. Returnarea produselor se face pe cheltuiala Cumparatorului, folosind numai servicii de Curierat Rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Vanzatorului numai in cazul livrarii eronate (marime gresita, model gresit). Nu se accepta coletele expediate prin posta. Nu acceptam coletele expediate cu taxa ramburs deoarece trebuie sa verificam continutul coletului si starea produselor.

2. Produsele trebuie insotite de certificatul de conformitate si de garantie in original care au fost emise la livrare.

3. Produsele trebuie returnate impreuna cu toate accesoriile cu care au fost livrate, iar in cazul in care au facut obiectul unei promotii cu alte produse oferite cadou, trebuie returnate si produsele oferite cadou.

4. Vanzatorul impune pentru acceptarea returnarii ca produsele sa fie in starea in care au fost livrate, sa nu fie purtate / folosite si sa contina toate etichetele atasate acestora.

5. Fiecare produs trebuie returnat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala / sac / punga protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului. In caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului.

6. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc

Penalitati

In cazul nerespectarii conditiilor de returnare, in functie de starea produsului returnat (purtat, utilizat, spalat, reparat), Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati de pana la 100% din valoarea produsului.

 

Restituirea banilor

1. Restituirea banilor de catre Vanzator catre Cumparator reprezentand contravaloarea unuia sau a mai multor produse se va face in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului de catre Vanzator.

2. Pentru a respecta legile sistemului financiar din Romania, orice restituire de bani se va face numai intr-un cont bancar (fara taxe), pe care clientul trebuie sa il transmita in scris catre Vanzator prin curier (in acelasi timp cu produsele), prin e-mail sau sms. Contul bancar trebuie insotit si de numele complet titularului acestuia si poate fi al Cumparatorului sau al unei persoane apropiate acestuia. Contul bancar trebuie sa fie in Lei, in caz contrar plata va fi refuzata de catre banca.

Exemplu de cont bancar corect : RO12 ABCD 1234 4567 8901 2345 (24 de caractere)

3. Respectand codul fiscal, nu putem restitui sume de bani prin Posta, Paypal, sisteme de transfer de bani (ex.: Western Union, MoneyGram, etc.) sau intalnire intre un reprezentant al Vanzatorului si Cumparator.