Plata si livrare

PRETURILE?
Preturile afişate pe acest site sunt exprimate în EURO şi nu includ TVA. Costul aferent transportului,la adresa solicitată se va stabili,de comun acord cu beneficiarul,cea mai eficienta metoda de livrare.  Societatea noastră asigură livrarea produselor la adresa indicată. Transportul produselor este asigurat prin intermediul servicilor speciale de curierat până la intrarea în imobilul clientului.Nu se ofera servicii speciale de instalare de produse.

CUM COMAND?
Comenzile ferme pot fi transmise atât prin completarea formularului de comandă cât şi în scris pe mailul office@seif-arme.ro cu toate detaliile legate de produsul comandat, detalile de facturare, denumirea societăţii, identificator fiscal, adresa de facturare, adresa de livrare dacă aceasta diferă, persoana de contact, numere de telefon respectiv alte detalii importante cu privire la comanda efectuată.

CUM SE TRANSPORTA?
Societatea noastra dispune de un depozit central în România cu un număr mare de articole livrabile în termen de 2-3 zile lucrătoare. In cazul in care produsele solicitate nu sunt in stoc,termenul de livrare v-a fi comunicat ulterior.

CUM SE FACTUREZA?

Factura în original care este emisa cu datele indicate de client in RON cu TVA, certificatul de garanţie al produselor sunt expediate odata cu coletul,care contine produsul in sine..